16.09.2020.

Obavijest kandidatima za program razlikovnih obveza


Kategorija: Upisi
Objavio: Marija Đuršić

Poštovani kandidati,

program razlikovnih obveza na Strojarskom fakultetu u Sl. Brodu, Sveučilišta u Slavonskom Brodu, od akademske godine 2020./2021. neće se izvoditi na način kao prethodnih akademskih godina. Od ove akademske godine program razlikovnih obveza neće se izvoditi u godini prije upisa diplomskog studija nego na način kako slijedi u nastavku.

  1. Svi studenti koji su završili preddiplomski stručni studij strojarstva prijavljuju se na Natječaj za upis 1. godine diplomskog studija u statusu redovitog ili izvanrednog studija te prilikom upisa, ovisno o odabranom usmjerenju diplomskog studija dobivaju definirane diferencijske kolegije koje trebaju položiti tijekom diplomskog studija.
  2. Studenti koji su završili neki drugi srodan tehnički studij, mogu se prijaviti na Natječaj za upis 1. godine diplomskog studija u statusu redovitog ili izvanrednog studija te nakon prijave dobivaju povratnu informaciju o mogućnosti upisa te broju diferencijskih kolegija koji se definiraju usporedbom studijskih programa.

Diferencijski kolegiji naplaćivat će se sukladno Odluci te broju ECTS bodova definiranih diferencijskih kolegija.

 

Studenti koji već pohađaju program razlikovnih obveza, također se trebaju prijaviti na Natječaj za upis diplomskog studija, a  o detaljima diferencijskih kolegija, potencijalnom priznavanju istih i iznosima troškova biti će obaviješteni nakon okončanja Natječaja.


Impressum

Poveznice