Zavod za energetiku

 

Antun Barac, mag.ing.mech.

Asistent

E-mailAntun.Barac@sfsb.hr

Osobne web stranice:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osobni podaci:

Antun Barac rođen je 10.03.1992. u Slavonskom Brodu. Pohađao je Osnovnu školu „Blaž Tadijanović“ u Podvinju od 1998. do 2006. godine. Srednju Tehničku školu u Slavonkom Brodu, smjer Elektrotehničar, upisao je 2006. godine, a završio 2010. godine. Iste godine po završetku srednje škole upisuje Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu te 2013. godine završava preddiplomski studij obranom završnog rada pod nazivom: „Kinetička analiza otvorenog mehanizma“, mentor prof. dr. sc. Todor Ergić, a zatim u srpnju 2015. godine diplomira s temom: „Matematički model dizalice topline voda-voda“, mentor prof. dr. sc. Marija Živić.
 
U studenom 2015. godine zapošljava se u firmi Emax d.o.o. u Osijeku te u prosincu 2016. godine počinje raditi kao asistent na Zavodu za energetiku Strojarskog fakulteta u Slavonkom Brodu.
 
Kao asistent na Zavodu za energetiku sudjeluje u nastavi na preddiplomskom studiju iz kolegija Termodinamika, a na diplomskom studiju na smjeru „Energetska postrojenja“ na kolegijima Modeliranje izgaranja i prijenosa topline, Inženjerstvo energetskih postrojenja, Vođenje energetskih sustava, Tehnike grijanja hlađenja i klimatizacije te na smjeru „Strojarske tehnologije“ na kolegiju Temperaturna polja.
 
Tijekom studija dobio je „Dekanovu nagradu“ Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu i „Nagradu iz gospodarstva“ tvrtke Sigmat d.o.o. za izvrsnost tijekom studija.
Aktivno se služi engleskim jezikom.
 

 

 

 


Impressum

Poveznice