Page 1 of 110  > >>

25.01.2021. objavio: Korisnik Administrator
Kategorija: Općenito

Marine and Energy Solutions DIV d.o.o. traži osobu za radno mjesto:

PROJEKTANT BRODSKIH STROJARSKIH SUSTAVA (M/Ž)

12.01.2021. objavio: Korisnik Administrator
Kategorija: Općenito

Poziv polaznicima poslijediplomskog doktorskog i specijalističkog studija, znanstvenim novacima i asistentima, nastavnicima i studentima na predavanje u okviru Znanstvenog foruma koje će online održati Ivan Vidaković, mag. ing. mech. pod nazivom "Statističko modeliranje trošenja indukcijski nataljenih prevlaka", dana 18. siječnja 2021. godine u 10.00 sati putem Google Meet-a. Kod sastanka: oxc-jhah-yho

10.01.2021. objavio: Marija Đuršić
Kategorija: Ured za studente

Poštovani,

početak najvećeg studentskog natjecanja – LUMEN predviđen je sljedeći tjedan putem Zoom platforme i službenih LUMEN Facebook stranica, od 12. do 15. siječnja. Održavat će se paneli iz 4 područja: Business, Data Science, Development i Engineering. Kroz natjecanje studenti stvaraju nova poznanstva, pokazuju svoju kreativnost te postaju kvalitetniji kandidati za buduće poslodavce.

17.12.2020. objavio: Marija Đuršić
Kategorija: Nastava

Poštovani studenti,

obavještavamo Vas da je objavljen pregled dodijeljenih mentora za završne i diplomske radove.

30.11.2020. objavio: Marija Đuršić
Kategorija: Nastava

Poštovani studenti,

 

obavještavamo Vas da je na stranici Sveučilišta u Slavonskom Brodu dostupan Natječaj za dodjelu sveučilišnih stipendija za akademsku godinu 2020./2021.

23.11.2020. objavio: Marija Đuršić
Kategorija: Upisi

Poštovani,

obavijesti o upisima na poslijediplomski spacijalistički studij i poslijediplomski sveučilišni studij strojarstva dostupne su u nastavku. 

19.11.2020. objavio: Marija Đuršić
Kategorija: Upisi

Poštovani kandidati,

u nastavku obavijesti nalaze se rang liste za upis poslijediplomskog specijalističkog studija i poslijediplomskog sveučilišnog studija strojarstva Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu, Sveučilišta u Slavonskom Brodu.

16.11.2020. objavio: Korisnik Administrator
Kategorija: Općenito
Na temelju članka 2. stavka 3. Odluke Rektorskog zbora o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna zvanja, umjetničko-nastavna i nastavna zvanja (NN 129/05) i članka 28. Privremenog Pravilnika o provedbi postupka izbora/relzbora u zvanja l na odgovarajuča radna mjesta Sveučilišta u Slavonskom Brodu, privremeni rektor Sveučilišta u Slavonskom Brodu objavljuje nastupno predavanje dr. sc. Željka Kraljička, pristupnika Natječaja za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta iz znanstvenog područja Biotehničkih znanosti, znanstvenog polja poljoprivreda, na Zavodu za energetiku. Tema nastupnog predavanja je: 'Agro-zoniranje kao preduvjet uspješne vinogradarske proizvodnje'
Nastupno predavanje održat će se u ponedjeljak, 23. studenoga 2020. u 10.00 sati putem aplikacije Google Meet Link https://meet.google.com/upn-fqxs-ykh
01.11.2020. objavio: Marija Đuršić
Kategorija: Nastava

Poštovani studenti,

obavještavamo vas da se sve nastavne aktivnosti na Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu u kontaktnom obliku odgađaju do daljnjega te da se od dana 2. studenog 2020. godine odvijaju kroz učenje na daljinu (tzv. online nastava). 

26.10.2020. objavio: Korisnik Administrator
Kategorija: Općenito
Prenosimo poruku upućenu našoj referadi, posebno kolegici Alar, od naše bivše studentice Barabare Posavac.

Impressum

Poveznice